-A A +A

Komende IVV Evenementen

Er zijn geen aanstaande activiteiten.

Op zoek naar een Volksdansbal in Vlaanderen of Brussel ?

Neem een kijkje op . Altijd op de hoogte blijven kan via Twitter: !

Bezoek ook even onze facebook-pagina: http://www.facebook.com/InstVlaVolk

Abonnementen 2017

Abonnementen 2017

Wist je dat alle reeds gedigitaliseerde nummers van Volkskunst die ouder zijn dan twee jaar voor iedereen toegankelijk zijn op onze website. Met een webabonnement kan je zelfs de meest recente nummers op je PC of tablet lezen.

Het gewone abonnementsgeld voor 2017 voor personen bedraagt 15 euro (A1). Buitenlandse abonnees betalen 20 euro (AB). Voor 10 euro kan je een digitaal abonnement nemen, je ontvangt dan Volkskunst in je e-postbus (AD).

Verenigingen en organisaties kunnen zich abonneren voor 17,5 euro en ontvangen dan elk kwartaal twee gedrukte exemplaren (A2).

Voor 25 euro krijgt je groep daarnaast een gepersonaliseerde toegang tot de IVV-website. Daarmee kan je samenvattingen van dansen en vendelreeksen afhalen en Volkskunst in digitaal formaat (AW). Let op: weblidmaatschap dient ononderbroken te zijn vanaf startjaar 2015.

Dit webabonnement zal je ook toegang geven tot zowel de nieuwe publicaties, als alle publicaties die reeds werden uitgegeven (ook de uitverkochte) zodra deze beschikbaar zullen zijn in digitaal formaat.

Abonnementsgeld over te schrijven op bankrekening IBAN nr. BE14 4163 0794 5183, BIC code KREDBEBB van IVV vzw, Dorpsstraat 83 te 9190 Stekene, met vermelding van ‘Volkskunst’ en naam en adres van de abonnee.

Proefnummers kunnen gevraagd worden bij het secretariaat.

Gebouwd met

Drupal