-A A +A

Komende IVV Evenementen

Vendeliersverbroedering 2018
25 november 2018
Jaarlijkse verbroedering der Vlaamse Vendeliers - cursus - demonstraties - (meer...)

IVV - Webwinkel

In de IVV-Webwinkel kan je voortaan alle IVV publicaties on-line bestellen:

Op zoek naar een Volksdansbal in Vlaanderen of Brussel ?

Neem een kijkje op . Altijd op de hoogte blijven kan via Twitter: !

Bezoek ook even onze facebook-pagina: http://www.facebook.com/InstVlaVolk

Abonnementen 2018

Volkskunst in een nieuw jasje

De redactie van Volkskunst en de Raad van Bestuur van IVV zijn blij te kunnen aankondigen dat vanaf de 42ste jaargang Volkskunst zal verschijnen op A4-formaat en in kleur !

Abonnement 2018

Een voorstel tot aanpassing en vereenvoudiging van het abonnementsgeld werd door de Algemene Vergadering van november ll. goedgekeurd. De bijdrage en ook de rechten worden gelijkgesteld met het webabonnement dat jaar na jaar aan interesse won.

  • Voor 2018 bedraagt het abonnement 25 euro.
  • Buitenlandse abonnees betalen voortaan 35 euro.

Abonnees ontvangen elk kwartaal een of twee (naar keuze) gedrukte exemplaren en Volkskunst in digitaal formaat (mits opgave van een e-postadres). Je krijgt tevens een gepersonaliseerde toegang tot de IVV-website. Daarmee kan je aan het digitale archief van IVV: alle digitaal beschikbare publicaties, losse dansen, vendelreeksen, kledijbeschrijvingen en Volkskunst.

Abonnementsgeld over te schrijven op bankrekening IBAN nr. BE14 4163 0794 5183, BIC code KREDBEBB van IVV vzw, Dorpsstraat 83 te 9190 Stekene, met vermelding van ‘Abonnement Volkskunst’ en naam en adres van de abonnee indien verschillend van de betaler. Gelieve de betaling tijdig uit te voeren, bij voorkeur vóór 15 februari 2018. Je kan ook betalen via  (opent in nieuw venster).

Meer info: of bel onze secretaris Stefaan op 0496 593523.

Gebouwd met

Drupal