fbpx Kerstaperitiefconcert Jan en Alleman | www.instituutvlaamsevolkskunst.be
-A A +A

Op zoek naar een Volksdansbal in Vlaanderen of Brussel ?

Neem een kijkje op . Altijd op de hoogte blijven kan via Twitter: !

Bezoek ook even onze facebook-pagina: http://www.facebook.com/InstVlaVolk

Kerstaperitiefconcert Jan en Alleman

Het kerstconcert van Jan en Alleman op zondag 20 december is weerom in onze eigen "multifunctionele ruimte" in Aarschot, nl. het Steviafabriekske gelegen vlak bij het station in de Fabriekstraat 100. Zoals altijd gaan de deuren open om 10u45 en de concertjes beginnen om 11 uur. Annick Desair (sopraan) en Frank Van Belle (Tenor) zijn onze gasten voor dit concert. We zorgen voor voldoende exemplaren van de klassieke kerstliedjes zodat eenieder naar hartelust kan meezingen. De inkom is gratis, maar bij de uitgang staat wel een doos waarin u een vrije bijdrage kan leggen.

Na het concertje kan u ook een maaltijd gebruiken. Na een suikervrij aperitief (Mochito of Limoncello) is het voorgerecht tomaat-mozarella, gevolgd door lamskroon met portosaus of champignon-saus. Het nagerecht is nog een verrassing. Het menu wordt afgesloten met een koffie en daarbij een stevia-napolitaantje. Indien u een menu wenst (€ 25), moet u wel voor donderdagavond reserveren rechtstreeks bij het restaurant dat komt leveren. Email of bel naar: Livorno: Nisha (tel.: 016-414614) of email: .

U kan gemakkelijk per trein of bus komen, en voor uw auto vindt u ook voldoende parking naast het station. Als u te vroeg toekomt, kan u uw dorst lessen in Spoor 10 op het hoekje van de Fabriekstraat, ofwel aan de andere kant van het station in de (tegenover de frituur).

Hou alvast ook de volgende data vrij:

  • Nieuwjaarsconcert: zondag 10 januari met Erwin De Ryck als gastmuzikant (piano). Voor deze gelegenheid heeft Erwin 2 nummers bewerkt om tezamen met Jan en Alleman ten gehore te brengen.
  • Zondag 31 januari speelt Ancolie o.l.v. Luk Indesteege.

We hopen u op deze concertjes te mogen begroeten,

Mvg,
Jan en Christine

Gebouwd met

Drupal