fbpx Aperitiefconcerten Jan en Alleman | www.instituutvlaamsevolkskunst.be
-A A +A

Op zoek naar een Volksdansbal in Vlaanderen of Brussel ?

Neem een kijkje op . Altijd op de hoogte blijven kan via Twitter: !

Bezoek ook even onze facebook-pagina: http://www.facebook.com/InstVlaVolk

Aperitiefconcerten Jan en Alleman

Beste Muziekliefhebber,
- Op zondag 3 april 2016 te 11 uur organiseren we weerom een aperitiefconcertje in ’t Steviafabriekske, Fabriekstraat 100 te 3200 Aarschot. Deuren 10u45. Te vroeg? Geen probleem: u kan wachten in Spoor 10 op de hoek van de Fabriekstraat. Ditmaal wordt het concert volledig verzorgd door de Limburgse groep Florian die geïnspireerd is door Keltische muziek, maar het repertoire werd inmiddels uitgebreid met muziekstukken uit andere landen. Er wordt ook aandacht besteed aan de verhalen achter de melodieën.  De frisse, warme sound van de blokfluit, het volle geluid van de chromatische accordeon tezamen met de sprankelende klanken van de Keltische Harp geven een spetterend dynamisch geheel, waarbij je kan wegdromen…
- U kan uw lunch reserveren (25 €) bij Nisha (tel.: 016-41.46.14) of email: ). (Aperitief, soep, stoofvlees, nagerecht, koffie).

- Op zaterdag en zondag 23 en 24 april neemt Jan en Alleman deel aan een groots opgezet project rond het boek De Toverberg van Thomas Mann. Dit heeft plaats in de stadsschouwburg, Bondgenotenlaan Leuven en het project kadert in Amateurama 2016.
Op zaterdag 23 april vanaf 14 u kan u ons horen in de Foyer van de Schouwburg. Om 19 u spelen we mee in de schouwburg in het totaalspektakel “Kreis und Linie” o.l.v. Jerry Olbrechts. Tussendoor kan u ook tentoonstellingen gaan bekijken en van andere kunstvormen genieten.
Op zondag 24 april wordt Kreis und Linie weer opgevoerd in de schouwburg en dit om 15 uur. Hou deze data alvast vrij.
 
- Hou ook zondag 1 mei reeds vrij voor een optreden van de groep rond Wim Poesen.
PS: sinds vorige concerten wachten een paraplu en een lekkere warme sjaal op hun eigenaar.

Graag tot 3 april,
Mvg,
Jan en Christine

Gebouwd met

Drupal