fbpx Vendelstokken | www.instituutvlaamsevolkskunst.be
-A A +A

Op zoek naar een Volksdansbal in Vlaanderen of Brussel ?

Neem een kijkje op . Altijd op de hoogte blijven kan via Twitter: !

Bezoek ook even onze facebook-pagina: http://www.facebook.com/InstVlaVolk

Vendelstokken

De stokken worden op pedagogisch verantwoorde wijze gemaakt door de leerlingen van het KASOMK te Maaseik. 

Verkoop vendelstokken - Belangrijke wijziging !

  • Op vraag van René van KASOMK zal IVV voortaan de verkoop van vendelstokken centraliseren voor niet-KLJ groepen. De administratieve rompslomp behoort niet tot de kerntaken van de school en het zou jammer zijn om een andere 'fabrikant' te moeten zoeken. Het zal dus niet meer mogelijk zijn om rechtstreeks bij de school te bestellen !
  • IVV zal voortaan (net zoals bij KLJ) jaarlijks een bestelling plaatsen bij de school. Bestellingen moeten het IVV-secretariaat bereiken ten laatste op 30 september. De bestelde stokken zullen dan klaar zijn in de loop van de maand mei daaropvolgend. Het is dus aangewezen om zelf een kleine voorraad aan te leggen ! Het zal ook mogelijk zijn om stokken zonder tegengewicht te bestellen voor herstelling (prijs nog niet gekend op dit ogenblik).
  • De afgesproken verkoopprijzen worden: 90 euro voor een middelgrote stok en 95 euro voor een grote vendelstok (bij afhaling op het IVV secretariaat in Mechelen). Bij iedere bestelling zal een voorschot gevraagd worden, ook IVV en KLJ betalen een voorschot aan de school.
  • De lopende bestellingen zullen ook door IVV verder afgehandeld worden. Een aparte mail zal gestuurd worden naar iedereen die nog een bestelling heeft openstaan.
  • Groepsaankoop kleine vendelstokken: deze stokken zullen vanaf september gemaakt worden (er was geen ruimte meer om dat dit schooljaar af te werken, omwille van de lopende bestellingen van grote en middelgrote stokken. IVV betaalde reeds een voorschot op deze bestelling en iedereen die meedoet zal binnenkort een voorschotfactuur mogen verwachten. 
  • IVV zal een zeer beperkte voorraad van de verschillende stokken aanleggen - voor noodgevallen !

Met al je vragen kan je terecht op (dat is dus bij ondergetekende).

Stefaan

Secretaris IVV vzw

Gebouwd met

Drupal