Overslaan en naar de inhoud gaan

Noteer in je agenda: Zaterdag 23 november 2024

IVV blaast 60 kaarsjes uit in 2024

Als thema voor het jubileumjaar werd de 'kadril' (vierkantsdans) gekozen. Volg via onze website initiatieven die we nemen rond deze dansvorm die behoort tot ons Vlaams Immaterieel Cultureel Erfgoed. 

Op zaterdag 23 november 2024 organiseert IVV in samenwerking met Volkskunstgroep Dophei, de Sint-Sebastiaansgilde van Vosselaar en de Gemeente Vosselaar een feestelijke studie- en doe-dag in het Cultureel Centrum van Vosselaar.

Meer nieuws volgt.

Klankenhout - Kampenhout

Klankenhout @ De Krop

Beste Muziek- en Dansliefhebbers, Er valt wat te beleven in Kampenhout op zondag 25 februari 2024! Alle activiteiten gaan door in het Cultuur- en Beleefcentrum De Krop, Dorpsstraat 9b in Kampenhout. Zowel jong als minder jong kan zich een ganse namiddag uitleven. 
Voor meer informatie zie www.kampenhout.be/klankenhout 
 

Welkom

Welkom op de webstek van het Instituut voor Vlaamse Volkskunst - IVV vzw.

Omwille van een voorlopig onbekende oorzaak ondervinden we sinds half november problemen met onze website. Na een paar pogingen om de site terug te zetten vanaf een back-up, bleek deze toch niet goed te werken. Deze tijdelijke locatie (www2.instituutvlaamsevolkskunst.be) zal hopelijk binnen enkele weken overbodig zijn.

In de komende dagen zal hier nieuwe inhoud verschijnen.

Alvast bedankt voor jullie geduld.

Stefaan